• 实时天气:多伦多
    温度感觉:
  • 实时天气:温哥华
    温度感觉:
  • 实时天气:卡加利 -5°
    温度感觉: -9°
  • 实时天气:蒙特利尔
    温度感觉:
  • 实时天气:温尼伯 -2°
    温度感觉: -4°
楼主: 青草地.

让世界充满爱

最知心的朋友

主你是我最知心的朋友
主你是我最親愛的伴侶

我的心在天天追想著你
渴望見到你的面

在我人生的每一個台階
在我人生的每一個小站
你的手總是在攙拉著我
把我帶在你身邊

告訴我當走的路 沒有滑上死亡線
你愛何等的長闊深高 我心發出驚嘆

有了主還要甚麼 我心與主心相連
我已起誓要跟隨主 永不改變

这一生最美的祝福

在无数的黑夜里,
我用星星画出你,
你的恩典如晨星让我真实的见到你,
在我的歌声里,
我用音符赞美你,
你的美好是我今生颂扬的.
这一生最美的祝福.
就是能认识主耶稣,
这一生最美的祝福,
就是能信靠主耶稣
走在高山深谷,
他会伴我同行
我知道这是最美的祝福.

在无数的黑夜里,
我用星星画出你,
你的恩典如晨星让我真实的见到你,
在我的歌声里,
我用音符赞美你,
你的美好是我今生颂扬的.
这一生最美的祝福.
就是能认识主耶稣,
这一生最美的祝福,
就是能信靠主耶稣
走在高山深谷,
他会伴我同行
我知道这是最美的祝福.
这一生最美的祝福,
就是能信靠主耶稣.
这一生最美的祝福,
就是能信靠主耶稣
走在高山深谷,
他会伴我同行
我知道这是最美的祝福
走在高山深谷,
他会伴我同行
我知道这是最美的祝福

Yesterday Once More

When I was young
I'd listen to the radio
Waitin' for my favorite songs
When they played I'd sing along
It made me smile.

Those were such happy times
And not so long ago
How I wondered where they'd gone
But they're back again
Just like a long lost friend
All the songs I loved so well.

Every Sha-la-la-la
Every Wo-o-wo-o
Still shines
Every shing-a-ling-a-ling
That they're startin' to sing
So fine.

When they get to the part
Where he's breakin' her heart
It can really make me cry
Just like before
It's yesterday once more.

Lookin' back on how it was
In years gone by
And the good times that I had
Makes today seem rather sad
So much has changed.

It was songs of love that
I would sing to then
And I'd memorize each word
Those old melodies
Still sound so good to me
As they melt the years away.

Every Sha-la-la-la
Every Wo-o-wo-o
Still shines
Every shing-a-ling-a-ling
That they're startin' to sing
So fine.

All my best memories
Come back clearly to me
Some can even make me cry.
Just like before
It's yesterday once more.

这里有神的同在

我们爱(让世界不一样)

你和我是天父爱的创造,
每个人有最美的梦想。
一路上彼此照亮,扶持拥抱,
我们的爱让世界不一样。

我们爱,因神先爱我们。
虽你我不一样,我们一路唱,
走往祝福的方向。

我们爱,因神先爱我们。
心再坚强也不要独自飞翔,
只要微笑,只要原谅,
有你爱的地方就是天堂。

We Thank Thee

We thank Thee each morning for a newborn day
where we may work the fields of new mown hay
We thank Thee for the sunshine
and the air that we breathe  
Oh Lord we thank Thee

We thank Thee for the rivers that run all day
we thank Thee for the little birds that sing away
we thank Thee for the trees
and the deep blue sea
Oh Lord we thank Thee

Oh yes we thank Thee Lord
for every flower that blooms
birds that sing, fish that swim
and the light of the moon.

We thank Thee every day
as we kneel and pray
that we were born with eyes
to see these things.

We thank Thee for the fields
where the clovers grow
we thank Thee for the pastures
where the cattle may roam
We thank Thee for Thy love so pure and free
Oh Lord we thank Thee.

Oh yes we thank Thee Lord
for every flower that blooms
birds that sing, fish that swim
and the light of the moon.

We thank Thee every day
as we kneel and pray
that we were born with eyes
to see these things.

We thank Thee for the fields
where the clovers grow
we thank Thee for the pastures
where the cattle may roam
We thank Thee for Thy love so pure and so free
Oh Lord we thank Thee.

Oh How I Miss You Tonight

Oh, how I miss you tonight
Miss you when lights are low
Oh, how I need you tonight
More than you'll ever know

Each moment that we're apart
You're never out of my heart
I'd rather be lonely and wait
for you only sweetheart

How I miss you tonight

Each moment that we're apart
You're never out of my heart
I'd rather be lonely and wait
for you only sweetheart

How I miss you tonight

(Oh, how I miss you.)...

我和草原有个约定

总想看看你的笑脸
总想听听你的声音
总想住住你的毡房
总想举举你的酒樽
我和草原有个约定
相约去寻找共同的根
如今踏上了归乡的路
走进了阳光迎来了春
看到你笑脸如此纯真
听到你声音如此动人
住在你毡房如此温暖
尝到你奶酒如此甘醇
我和草原有个约定
相约去祭拜心中的神
如今迈进回家的门
忍不住热泪激荡我心
(Music)
我曾在远方把你眺望
我曾在梦乡把你亲近
我曾默默为你祈祷
我曾深深为你牵魂
我和草原有个约定
相约诉说思念的情
如今依偎在草原的怀抱
就让这约定凝成永恒
啦啦……
如今依偎在草原的怀抱
就让这约定凝成永恒
啦啦……
如今依偎在草原的怀抱
就让这约定凝成永恒

我从草原来

我立马千山外 听风唱着天籁
岁月已经更改 心胸依然自在
我放歌万里外 明月与我同在
远方为我等待 心澎湃

我寻梦梦就在 未来为我盛开
天空开始泛白 脚步如此轻快
我想爱爱就来 不要寂寞尘埃
心里花开不败 才精彩

风从草原来 吹动我心怀
吹来我的爱 这花香的海
我从草原来 温暖你心怀
不变我的情 那天蓝的爱
我立马千山外 听风唱着天籁
岁月已经更改 心胸依然自在
我放歌万里外 明月与我同在
远方为我等待 心澎湃

我寻梦梦就在 未来为我盛开
天空开始泛白 脚步如此轻快
我想爱爱就来 不要寂寞尘埃
心里花开不败 才精彩

风从草原来 吹动我心怀
吹来我的爱 这花香的海
我从草原来 温暖你心怀
不变我的情 那天蓝的爱
Rap:云白 白出了毡房华盖
草绿 绿出了绵延如海
花红 红出了急风烈马
酒醉 醉出了一生所爱
云白 白出了毡房华盖
草绿 绿出了绵延如海
花红 红出了急风烈马
酒醉 醉出了一生所爱
风从草原来 吹动我心怀
吹来我的爱 这花香的海
我从草原来 温暖你心怀
不变我的情 那天蓝的爱
风从草原来 吹动我心怀
吹来我的爱 这花香的海
我从草原来 温暖你心怀
不变我的情 那天蓝的爱

I put all songs under 让世界充满爱 since most of them are about LOVE (including the LOVE to God.)

Thanks a lot for sharing.
I am touched.
God bless you and your family!
青草地. 发表于 2011-10-31 11:50

Thank you.
God be with you.

我知谁掌管明天

Change My Heart Oh God

Change my heart oh God,
make it ever true.
may I be like You.

make it ever true.
may I be like You.

You are the potter,
I am the clay,
Mold me and make me,
This is what I pray.

祝福

(朋友 我永远祝福你 朋友 我永远祝福你
啊...啊... 朋友 我永远祝福你)
不要问 不要说 一切尽在不言中
这一刻 偎着烛光让我们静静的渡过
莫挥手 莫回头 当我唱起这首歌
怕只怕 泪水轻轻的滑落
愿心中 永远留着我的笑容
伴你走过每一个春夏秋冬
几许愁 几许忧 人生难免苦与痛
失去过 才能真正懂得去珍惜和拥有
情难舍 人难留 今朝一别各西东
冷和热 点点滴滴在心头
愿心中 永远留着我的笑容
伴你走过每一个春夏秋冬