疯舞媚儿 发表于 2005-1-26 09:53:36

19岁求学艰难...

我在国内其他成绩都不错,就英文差了点...来这里真是难死了...大家都劝我去念高中,可那高中死活不肯收我...说我19岁了,不可能完成高中,而且英语程度差,根本听不懂老师讲什么...

VicChu 发表于 2005-1-26 10:00:51

世上無難事,只怕有心人

最初由[疯舞媚儿]发布
19岁求学艰难...

我在国内其他成绩都不错,就英文差了点...来这里真是难死了...大家都劝我去念高中,可那高中死活不肯收我...说我19岁了,不可能完成高中,而且英语程度差,根本听不懂老师讲什么...

到教育局投訴那所(不肯收你的)中學,大不了就入讀成人班。

疯舞媚儿 发表于 2005-1-26 10:06:58

我去教育局了....但是那里的老师无能为力的说,SCAR.的学校就是这样的啦```他们叫我去DOWNTOWN念...我坐车就要坐一个半钟头....我也不愿意..

且听风吟 发表于 2005-1-26 16:54:42

TOEFL=>University or
College=> University

Steamed Bun 发表于 2005-1-26 16:56:00

外面私立高中不要太多阿
电线杆上或者报纸上一抓一大把

且听风吟 发表于 2005-1-26 17:00:23

Somebody told me 1 ye ago that there is no 私立高中 in Toronto....I am not able to check it.

However, there are some in Hamilton and some towns nearby with good reputation. Go to Check them online lar.

VicChu 发表于 2005-1-26 17:03:05

最初由[疯舞媚儿]发布
我去教育局了....但是那里的老师无能为力的说,SCAR.的学校就是这样的啦```他们叫我去DOWNTOWN念...我坐车就要坐一个半钟头....我也不愿意..

不一定要去DOWNTOWN讀, York, North York, East York 等等的區校也可一試,甚至到天主教教育局求助。

且听风吟 发表于 2005-1-26 18:29:35

最初由发布

不一定要去DOWNTOWN讀, York, North York, East York 等等的區校也可一試,甚至到天主教教育局求助。

You can do nothing. They have billions of excuse to push you out... Many of my friends met the problems.

Hope things could be changed...

Steamed Bun 发表于 2005-1-27 22:22:41

这是奇怪了
有钱都不赚了

且听风吟 发表于 2005-1-28 16:34:33

Maybe they won't earn as much from a adult student as those teenages...

In Canadian, everyonez selfish..even those so called FREE high school....they always cheat the students to buy something if they have finacial problems....(who knows how do they have a finacial problems....)
页: [1]
查看完整版本: 19岁求学艰难...