• 实时天气:多伦多
    温度感觉: -2°
  • 实时天气:温哥华 10°
    温度感觉:
  • 实时天气:卡加利 10°
    温度感觉:
  • 实时天气:蒙特利尔 -1°
    温度感觉: -4°
  • 实时天气:温尼伯 12°
    温度感觉: 10°
楼主: 青草地.

让世界充满爱

相信有爱就有奇迹

黑夜將過去 未來不再遲疑
牽起我的手 你給我勇氣
曙光漸顯明 點亮前方路
我展翅高飛 你給我信心
只要相信 相信就有奇蹟

揮動信心的翅膀 隨著夢想起飛
相信有愛 就有奇蹟

不輕言放棄 只要打開眼睛
手牽手一起 就不孤寂
相信有愛 就有奇蹟

雖然逆著風 你給我勇氣
飛往那佳美之地

黑夜將過去 未來不再遲疑
牽起我的手 你給我勇氣
曙光漸顯明 點亮前方路
我展翅高飛 你給我信心
只要相信 相信就有奇蹟

揮動信心的翅膀 隨著夢想起飛
相信有愛 就有奇蹟

不輕言放棄 只要打開眼睛
手牽手一起 就不孤寂
相信有愛 就有奇蹟

雖然逆著風 你給我勇氣
飛往那佳美之地

相信有愛 就有奇蹟
雖然逆著風 你給我勇氣
飛往那佳美之地
相信有愛 就有奇蹟
不要輕言放棄 只要打開眼睛
手牽手一起 就不孤寂

相信有愛 就有奇蹟
雖然逆著風 你給我勇氣
飛往那佳美之地
雖然逆著風 你給我勇氣
飛往那佳美之地

Good one.
Thanks.
青草地. 发表于 2011-11-21 17:14

My pleasure!
I appreciate yours.

Edelweiss, edelweiss,
Every morning you greet me.
Small and white,
Clean and bright,
You look happy to meet me.
Blossom of snow,
May you bloom and grow,
Bloom and grow forever.

Bless my homeland forever.
Small and white,
Clean and bright,
You look happy to meet me.
Blossom of snow
May you bloom and grow,
Bloom and grow forever.

Bless my homeland forever.

雪绒花 雪绒花,雪绒花,
 每天清晨你问候我。
 小而白,洁又亮,
 见到我你面露喜色。
 雪白的花朵,你开放成长,
 永远开放、成长。

雪绒花,雪绒花,
 要永远保佑我的国家。

小而白, 洁又亮,
 见到我你面露喜色。
 雪白的花朵,你开放成长,
 永远开放、成长。

雪绒花,雪绒花,
 要永远保佑我的国家。

俺爱俺家 发表于 2011-11-21 21:34

太好看了,也给你留个影。要珍藏哦!:smile:

回复 64# 涛声依旧

涛儿犯规了,是否该罚大洋~~~~~~~~:laugh:

看在同是音乐爱好者和楼主好客的份儿上,再献上一首看过的韩剧主题歌,让世界充满爱。

????只有你
???? ? ????
只有你會讓我笑
???? ? ????
只有你會包容我
???? ????
只有你 只有你
???? ??? ?
比寶石更耀眼
???? ?? ???
比陽光更奪目
???? ??? ???
心胸比大海更關廣
???? ? ????
只有你 就只有你
?? ?????
我只為你而活
??? ????
為了想跟你在一起
??? ?? ???
穿越遙遠的星球
??? ?? ??????
就此從遙遠的地方回來
???? ?????
用一個愛你的心 ??? ? ????
我就好像好像那灼熱的太陽一樣
???? ??? ??? ?? ???
給你我永不退去的熱情
???? ? ??? ??
給予貧窮的我
???? ?? ??
滿滿地愛的人
???? ????
只有你 只有你
?? ??? ? ? ??
讓我感到幸福的人
?? ?? ?????
你的眼睛閃閃發亮
?? ??? ? ???
就像星星的光芒一樣
?? ?? ?? ? ?
你的嘴唇 你的雙眼
?? ?? ?? ??
沒有一個是我不喜歡的
?? ?? ?????
我們很相像吧
只給對方幸福
???? ? ????
只對你 就只對你
???? ???
有話想要說
???? ? ???
要說謝謝你
?? ???? ??
在我們相愛的日子
???? ?????
用一個愛你的心
??? ? ????
給你我永不退去的熱情
給予貧窮的我
???? ?? ??
滿滿地愛的人
???? ????
只有你 只有你
讓我感到幸福的人
? ?? ?? ? ?? ??
付出我人生的全部都
??? ? ?? ??
不會感到可惜的人
???? ????
只有你 只有你
?? ??? ??? ? 你是我活著的理由

Complicated

A huh, life's like this
A huh, a huh
that's the way it is
Cause life's like this
A huh, a huh
that's the way it is

Chill out whatcha yelling for
Lay back it's all been done before
And if you could only let it be
You will see

I like you the way you are
When we're driving in your car
And you're talking to me one on one
But you become

Somebody else
'round everyone else
You're watching your back
like you can't relax
You're trying to be cool
you look like a fool to me
Tell me

Why'd ya have to go and make things so complicated
See the way you're
Acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break
And you take what you get and you turn it into
Honesty promise me
I'm never gonna find you fake it
No no no

You come over unannounced
Dressed up like you're something else
Where you are ain't where it's at you see
You're making me

Laugh out when you strike your pose
Take off all your preppy clothes
You know you're not fooling anyone
When you become

Somebody else 'round everyone else
Tell me

(Chorus)

Chill out what cha yellin for?
Lay back it's all been done before
And if you could only let it be
You will see

Somebody else round everyone else
Tell me

回复 涛儿犯规了,是否该罚大洋~~~~~~~~

????只有你
???? ? ????
只有你會讓我笑
???? ? ????
只有你會包容我
???? ????
只有你 只有你
???? ??? ?
比寶石更耀眼
???? ?? ???
比陽光更奪目
心胸比大海更關廣
???? ? ????
只有你 就只有你
?? ?????
我只為你而活
??? ????
為了想跟你在一起
??? ?? ???
穿越遙遠的星球
??? ?? ??????
就此從遙遠的地方回來
???? ?????
用一個愛你的心 ??? ? ????
給你我永不退去的熱情
給予貧窮的我
???? ?? ??
滿滿地愛的人
???? ????
只有你 只有你
讓我感到幸福的人
?? ?? ?????
你的眼睛閃閃發亮
?? ??? ? ???
就像星星的光芒一樣
?? ?? ?? ? ?
你的嘴唇 你的雙眼
?? ?? ?? ??
沒有一個是我不喜歡的
?? ?? ?????
我們很相像吧
只給對方幸福
???? ? ????
只對你 就只對你
???? ???
有話想要說
???? ? ???
要說謝謝你
?? ???? ??
在我們相愛的日子
???? ?????
用一個愛你的心
??? ? ????
給你我永不退去的熱情
給予貧窮的我
???? ?? ??
滿滿地愛的人
???? ????
只有你 只有你
讓我感到幸福的人
? ?? ?? ? ?? ??
付出我人生的全部都
??? ? ?? ??
不會感到可惜的人
???? ????
只有你 只有你
?? ??? ??? ? 你是我活著的理由
俺爱俺家 发表于 2011-11-22 16:28

给你!

我没听懂!

:laugh: :laugh:

回复 66# 青草地.

这首歌真够复杂的。:laugh:

简单是快乐的 快乐最难得
就像倾听一首歌
点给自己的 点给别人的
简单的感觉流传最多
简单快乐
浓浓的夜色 闪亮的东西很多
浮华的城市 一个简单的我
等月落 远走了
看着晨光才知道昨天已经过了
飘落的树叶 记载着很多很多
交替的四季 一个快乐的我
你来了 他去了
看着黎明才知道今天是我的
快乐是简单的 简单才快乐
就像哼唱一首歌
唱给别人的 唱给自己的
简单的音符 不会预算什么
就像倾听一首歌
点给自己的 点给别人的
简单的感觉流传最多
简单快乐
飘落的树叶 记载着很多很多
交替的四季 一个快乐的我
你来了 他去了
看着黎明才知道今天是我的
就像哼唱一首歌
唱给别人的 唱给自己的
就像倾听一首歌
点给自己的 点给别人的
简单的感觉流传最多
简单快乐
就像哼唱一首歌
唱给别人的 唱给自己的
就像倾听一首歌
点给自己的 点给别人的
简单的感觉流传最多
简单快乐

给你!
涛声依旧 发表于 2011-11-22 20:53

抗议!抗议!绝食抗议加拿大新暴发户持强绫弱~~~~~~~~:laugh:

送给 princess Tao,愿你像冬日里翩翩飞舞的雪花,永远那么活泼可爱:

.
??? ?? ??? 当白雪成为喜悦,
??? ?? ??? 当白雪成为微笑,
??? ???? ??? 白雪象花瓣一样飘落,
??? ?? ??? 祝福我们的爱。

?? ??? ??? ? ??? ? ??? 是否我是为了这一瞬间出生,
?? ??? ??? 从熟睡中睁开眼,
?? ??? ??? 这不是瞬间消逝的魔法吧。
??? ??? ??? 想成为您的爱,
?? ??? ??? 经过漫长时间,

?? ? ??? ?? ? ?? Oh 现在重新回到我的位置。哦~

??? ?? ?? ? 当白雪成为喜悦,
??? ?? ?? ? 当白雪成为微笑,

?? ??? ??? 非常小的幸福,
? ???? ??? 也会经常放大回味。
?? ??? ??? 偶尔遇到困难时,
?? ??? ??? 也会抱有希望。
??? ? ?? ? ?? 如此握紧的双手,
?? ??? ??? 非常简朴的约定,
?? ? ??? ????? Oh 全都收集珍藏。哦~

*? ?? ??? ?? 我成为您的爱,
? ?? ??? ?? 成为您的永远,
? ?? ???? ??? 一定要象我们今天一样爱,
??? ?? ??? 还有上天赋予的日子。

最美的礼物

绿色树下堆满礼物
彩色卡片围绕火炉
笑容在人们的脸上流露
喜乐从音符滑出
爱我们的阿爸天父
差遣爱子为宝贵救赎
他地降临解开了久违的序幕
就是主耶稣基督
叮叮当 叮叮当
铃声多响亮
在这闪烁的光彩之中
我禁不住歌颂
叮叮当 叮叮当
铃声多响亮
在这永恒的一世中
耶稣是最美地礼物

爱我们的阿爸天父
差遣爱子为宝贵救赎
他地降临解开了久违的序幕
就是主耶稣基督
叮叮当 叮叮当
铃声多响亮
在这闪烁的光彩之中
我禁不住歌颂
叮叮当 叮叮当
铃声多响亮
在这永恒的一世中
耶稣是最美地礼物

湛蓝色的梦

Wonderful tonight

It's late in the evening
she's wondering what close to wear
she puts on her make up
and brushes her long blond her
and than she ask me: "Do I look allright?"
and I say: "yes, you look wonderful tonight"

We go to a party
and everyone turns to see
this beautiful lady
is walking around with me
and than she ask me: "do you feel allright?"
and I say: "yes, I feel wonderful tonight"

I feel wonderful because I see the love
lighting in your eyes
and the wonder of it all
is that you just don't realize
how much I love you...

It's time to go home now
and I've got make her
so I give her the car keys
and she helps me to bed
and than I tell her
as I turn off the light
I said: "my darling, you are wonderful tonight"
"oh my darling, you are wonderful tonight"

Home

Another summer day
Has come and gone away
In Paris or Rome
But I wanna go home

uhm

may be surrounded by
a million people I
still feel all alone
I just wanna go home
Oh I miss you, you know

And I've been keeping all the letters
that I wrote to you
Each one a line or two
I'm fine baby, how are you?
Well I would send them but I know that it's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aeroplane, another sunny place
I'm lucky I know
but I wanna go home
Oh I've got to go home

Let me go home
I'm just too far from where you are
I wanna go home

And I feel just like I'm living
someone else's life
It's like I just stepped outside
when everything was going right

And I know just why
you could not come along with me
Cause this was not your dream
but you always believed in me

Another winter day
Has come and gone away
in either Paris or Rome
But I wanna go home

And I’m surrounded by
A million people I
I still feel alone
Lemme go home
Oh, I miss you, you know

I’ve had my run
Baby, I’m done
I've gotta go home
It will all be all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home

抗议!抗议!绝食抗议加拿大新暴发户持强绫弱~~~~~~~~

送给 princess Tao,愿你像冬日里翩翩飞舞的雪花,永远那么活泼可爱:

.
??? ?? ??? 当白雪成为喜悦,
??? ?? ??? 当白雪成为微笑,

?? ??? ??? ? ??? ? ??? 是否我是为了这一瞬间出生,
?? ??? ??? 从熟睡中睁开眼,
?? ??? ??? 这不是瞬间消逝的魔法吧。
??? ??? ??? 想成为您的爱,
?? ??? ??? 经过漫长时间,

?? ? ??? ?? ? ?? Oh 现在重新回到我的位置。哦~

?? ??? ??? 非常小的幸福,
? ???? ??? 也会经常放大回味。
?? ??? ??? 偶尔遇到困难时,
?? ??? ??? 也会抱有希望。
??? ? ?? ? ?? 如此握紧的双手,
?? ??? ??? 非常简朴的约定,
?? ? ??? ????? Oh 全都收集珍藏。哦~

*? ?? ??? ?? 我成为您的爱,
? ?? ??? ?? 成为您的永远,
? ?? ???? ??? 一定要象我们今天一样爱,
??? ?? ??? 还有上天赋予的日子。
俺爱俺家 发表于 2011-11-22 23:57

一个小时前,我才知道我原来不认识你。Anyway, 很感谢你。good to know you! thank you!:aplain:

爱的筵席: